Kivisenojan koulun keittiössä puuhasi taitava ruoanlaittaja. Katajamäki taisi olla nimi. Hän loihti uskomattoman hyviä ruokia, maksalaatikkoa, porkkanalaatikkoa, pannaria, erilisia keittoja ja siihen aikaan niin perinteistä perunaa ja soosiakin. Puurot ja vellit kuuluivat viikottaiseen ruokavalioon. Ruispuuro oli herkullista, kauravellistä en itse niinkään pitänyt vaikka mukisematta söinkin.

Ruoka kannettiin luokkiin laatikkoruokia lukuunottamatta ämpäreissä. Pannaripäivä oli yksi odotetuimpia, kuuluihan sen kanssa lisukkeeksi keittäjän itsensä valmistamaa hilloa.

Urheilu- ja hiihtokisat kruunasi keittiöstä haettu puolukkamehu.

Itse tehty ruoka oli maistuvaa, riittoisaa ja varmasti keittäjällekin palkitsevaa, koska hän käytti raaka-aineiden hankintaankin aikaa asioimalla Hyvinkäällä.  Syksyisin me oppilaat toimme koululle puolukoita ja perunoita, kuten ajan henkeen kuului, itse poimittuinakin.